Trap bekleden met hout, pvc of laminaat

Trap bekleden met hout, pvc of laminaat

Een houten trap brengt zeker sfeer en warmte in jouw huis door de natuurlijke uitstraling van het hout. Zowel een open als gesloten trap kan met diverse soorten houten vloeren bekleed worden en Vloerenkamer/VloerdealXL heeft op dit gebied een ruime ervaring. Eigenlijk past een houten trap in elk interieur, van modern tot landelijk en alles daartussen. Er zijn natuurlijk verschillende kleuren en decors die helemaal afgestemd kunnen worden op jouw interieur.

Trap bekleden met pvc

PVC wordt ook steeds vaker gekozen voor het bekleden van trappen. Aangezien PVC erg slijtvast is en bovendien geluiddempend is, is het een prettig materiaal om jouw trap mee te bekleden. PVC is kunststof met een houtlook, je hebt dus de uitstraling van een houten trap.

Kenmerken van PVC:

  • Sterk materiaal en minder slijtage
  • Scherp geprijsd
  • Goede geluidsdemping
  • Oppervlakte wordt snel glad
  • Houdt minder warmte vast

Een trap die bekleed is met hout, pvc of laminaat ziet er strak uit, maar toch geeft het hout een warme sfeer. Wil je meer informatie over het bekleden van de trap, kom dan eens langs bij Vloerenkamer/VloerdealXL Wij geven je graag deskundig advies over alle mogelijkheden.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Terug naar blog