VloerDealXL

VloerDealXL is onderdeel van de Vloerenkamer B.V.

Hier worden wekelijks leuke acties weergegeven op basis van actuele voorraad, en volume. 

Met natuurlijk de laagste prijs garantie.

In de vloerenwinkel en webshop's van de De Vloerenkamer B.V. vindt u gegarandeerd de vloer die bij u past. Met een showroom van ruim 600m² zijn we de grootste in Brabant met een groot aanbod in houten vloeren, multiplank vloeren, PVC vloeren, laminaat en tegelvloeren. Vindt u het lastig om te kiezen uit al die vloeren? Wij helpen u graag om een vloer te kiezen die past in uw budget en bij uw smaak en woonstijl.

Welke vloer u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. De Vloerenkamer B.V. heeft meer dan 2.000 verschillende soorten vloeren in alle soorten en maten. Van moderne tot klassieke vloeren, u vindt het bij De Vloerenkamer B.V. tegen de scherpste prijzen. Uiteraard leggen we uw vloer vakkundig en vindt u bij ons alle onderhoudsproducten voor uw vloer. Ook voor vloerrenovatie en bij waterschade aan uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies. 

Onze vloerenspeciaalzaak Vloerenkamer is gevestigd in Oirschot.
Centraal in de regio Den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

 

 

Grootste van Brabant!

Vloerenkamer: de specialist in PVC vloeren, houten vloeren, laminaat én tegels! Al uw topmerken onder 1 dak!

De vloer is een belangrijke basis van je woning en we snappen dat je deze met zorg wilt uitzoeken, de vloer echt wilt voelen zeg maar. Daarom ben je altijd welkom bij ons in de showroom waar je rustig kunt rondkijken. Maar ook op onze website kun je al inspiratie opdoen, Alle soorten vloeren en topmerken in 1 winkel! 

Kom langs in de showroom en ontdek welke vloer het beste bij je past.